Mäsové výrobky

Trvanlivé tepelne neopracované mäsové výrobky

Bratislavská klobása

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes, sacharóza

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 650 g
Priemer: 30 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Cebis Klobása

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 200 g
Priemer: 30 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Čípoš klobása

Bravčové mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Priemer: 30 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Dolnozemská klobása

Bravčové mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Priemer: mm
Trvanlivosť: 31 dní

Dunajská klobása

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes, sacharóza

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 300 g
Priemer: 33 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Gazdovská klobása SPIŠ

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť:
Priemer: 
Trvanlivosť: 31 dní

Chorizo saláma

Bravčové mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes, dextróza, štarrtovacia kultúra

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 1200 g
Priemer: mm
Trvanlivosť: 31 dní

Iberijská saláma

Bravčové mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes, dextróza, štarrtovacia kultúra

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť:  400 g
Priemer: mm
Trvanlivosť: 31 dní

László klobása

Bravčové mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Priemer: 30 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Lovecká saláma Svaman

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes, dextróza, cesnak

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 650 g
Priemer: 55 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Malokarpatská saláma

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes, dextróza

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 1200 g
Priemer: 75 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Myjavské cigáro

Bravčové mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Priemer:  mm
Trvanlivosť: 31 dní

Nitran saláma

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes, dextróza

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 750 g
Priemer: 55 mm
Trvanlivosť: 31 dní

SANTOS saláma

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusičnanová soliaca zmes, dextróza

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 950 g, 450 g
Priemer: 65 mm
Trvanlivosť: 2 mesiace

SVAMAN saláma

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes,  dextróza

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 750 g
Priemer: 55 mm
Trvanlivosť: 31 dní

Sviatočná klobása SVAMAN

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 1500 g
Priemer:  mm
Trvanlivosť: 31 dní

TRHNI - SI

Bravčové a hovädzie mäso, bravčová slanina, prírodné koreniny, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 15 - 25°C
Relatívna vlhkosť: max. 80%
Hmotnosť: 500 g
Priemer:  mm
Trvanlivosť: 31 dní

Uhorská saláma

Zloženie:

  • Bravčové a hovädzie mäso
  • bravčová slanina
  • prírodné koreniny
  • dusitanová soliaca zmes
  • dextróza