Mäsové výrobky

Solené mäsá, slaniny a živočíšne tuky

Údené bravčové koleno predné

Bravčové koleno predné, dusitanová soliaca zmes, extrakty korenín

Doporučené skladovanie: 0 - 4°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Trvanlivosť: 14 dní

Údená slanina bez kože

Bravčová slanina bez kože, jedľá soľ

Doporučené skladovanie: 0 - 4°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Trvanlivosť: 14 dní

Oravská slanina

Bravčový bok bez kosti, dusitanová soliaca zmes, dextróza

Doporučené skladovanie: 0 - 4°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Trvanlivosť: 14 dní

Piroška

Bravčový bok bez kosti a kože, dusitanová soliaca zmes, paprika sladká a pálivá, prírodné koreniny

Doporučené skladovanie: 0 - 4°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Trvanlivosť: 21 dní

Údená bravčová krkovička bez kosti

Údená bravčová krkovička bez kosti, dusitanová soliaca zmes

Doporučené skladovanie: 0 - 4°C
Relatívna vlhkosť: max. 87%
Trvanlivosť: 7 dní

Bravčová masť

Doporučené skladovanie: 0 - 7°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Hmotnosť: 500 g, 1000 g
Trvanlivosť: 3 mesiace

Údené bravčové koleno zadné

Bravčové koleno zadné, dusitanová soliaca zmes, extrakty korenín

Doporučené skladovanie: 0 - 4°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Trvanlivosť: 14 dní

Oškvarková masť s cibuľkou alebo s pažítkou

Doporučené skladovanie: 0 - 7°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Hmotnosť: 200 g
Trvanlivosť: 60 dní

Sedliacke oškvarky

Doporučené skladovanie: 0 - 7°C
Relatívna vlhkosť: max. 85%
Hmotnosť: 500 g, 1000 g
Trvanlivosť: 30 dní